Outdated browser. For a better user experience, please update your browser.

  • Home
  • Waarom werken bij ADPO?

Waarom werken bij ADPO?

When you hand good people possibility, they do great things.

11012022 ADPO P 0128 1
'Alle gekwalificeerde sollicitanten zullen in aanmerking komen voor een job zonder onderscheid naar ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, afkomst of handicap'
ADPO HRM-Team

Onze Bedrijfscultuur

Altijd vriendelijk

Denken, dan doen

Performance

Ondernemend

Letterwoord

Opleiding en training

Bij ADPO wordt gewerkt met ADPO plus, een leerplatform dat exclusief voor ADPO is ontworpen. ADPO plus biedt gepersonaliseerde opleidingsplannen, “training on the job” en het bijhouden van de persoonlijke voortgang, het afleggen van testen en nog veel meer. Het is een one-stop-shop voor alle leerbehoeften binnen ADPO.

ADPO plus 1024x768

Team spirit

De neuzen in dezelfde richting om samen topprestaties neer te zetten! Het is wetenschappelijk bewezen dat goed op elkaar ingespeelde teams in sterke mate bijdragen tot de efficiëntie en het succes van een organisatie. Weet iedereen nog waarvoor we dit nu allemaal doen? Kennen en benutten we elkaars sterktes? Hoe gaan we omgaan met elkaar? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich goed en erkend voelt in het team? ADPO organiseert jaarlijks een Nieuwjaarsfeest en elke afdeling heeft een budget voor een leuke afdelingsactiviteit. Als het warm is een ijsje, als het koud is warme soep, een worstenbrood of appelbol op verloren Maandag worden nooit vergeten. Samen de Antwerp 10 miles lopen of samen fietsen of mountain biken in onze mooie ADPO fiets tenues.. Welkom bij het ADPO-Team!

Team spirit

Geïnteresseerd om te werken bij ADPO?