Outdated browser. For a better user experience, please update your browser.

  • Home
  • Waarom werken bij ADPO?

Waarom werken bij ADPO?

When you hand good people possibility, they do great things.

11012022 ADPO P 0128 1
'Alle gekwalificeerde sollicitanten zullen in aanmerking komen voor een job zonder onderscheid naar ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, afkomst of handicap'
ADPO HRM-Team

Onze Bedrijfscultuur

Altijd vriendelijk

Denken, dan doen

Performance

Ondernemend

Letterwoord

Nieuwe technologie

Automatisatie en digitalisatie van data en bedrijfsprocessen is een continu proces bij ADPO. Wij streven ernaar om onze operaties, logistieke dienstverlening, interne en externe communicatie zo efficient mogelijk in te richten om zo onze organisatie toekomstproof te maken. Zelfregistratie-zuilen voor de chauffeurs, communicatie via tablets, onze interne communicatie App ROGER, een time slot booking systeem, WMS (Warehouse Management System) en barcode RF scanning zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

11012022 ADPO P 0145 1

Opleiding en training

Voor vrijwel elke opleidingsbehoefte kan je van ADPO een passende oplossing verwachten die precies aansluit bij je specifieke wensen, behoeftes en praktijksituaties. De opleiding en training wordt gegeven door interne collega vak-experten die niet alleen een schat aan kennis meebrengen, maar ook waardevolle praktijkervaring. Maar we laten ons ook helpen door externe organisaties en contractoren voor de meer algemene opleidingen en trainingen. Verder werken we met een peter of meter die gespreid over een aantal dagen, weken of maanden nieuwe werknemers begeleidt bij het kennismaken met collega’s, de organisatie en alles wat bij het werk komt kijken.

Opleiding en training pexel

Team spirit

De neuzen in dezelfde richting om samen topprestaties neer te zetten! Het is wetenschappelijk bewezen dat goed op elkaar ingespeelde teams in sterke mate bijdragen tot de efficiëntie en het succes van een organisatie. Weet iedereen nog waarvoor we dit nu allemaal doen? Kennen en benutten we elkaars sterktes? Hoe gaan we omgaan met elkaar? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich goed en erkend voelt in het team? ADPO organiseert jaarlijks een Nieuwjaarsfeest en elke afdeling heeft een budget voor een leuke afdelingsactiviteit. Als het warm is een ijsje, als het koud is warme soep, een worstenbrood of appelbol op verloren Maandag worden nooit vergeten. Samen de Antwerp 10 miles lopen of samen fietsen of mountain biken in onze mooie ADPO fiets tenues.. Welkom bij het ADPO-Team!

Team spirit

Diversiteit

Diversiteit zorgt voor vernieuwing en creativiteit! Een divers personeelsbestand getuigt van maatschappelijke betrokkenheid, zorgt voor tevreden en loyale werknemers en maakt onze organisatie op de lange termijn productiever en innovatiever. We richten onze aanwervingen dan ook specifiek op de millennials omdat deze groep bestaat uit de meest uiteenlopende culturen. Deze millennials voelen zich dan ook thuis op ADPO met een erg divers personeelsbestand.

Diversity pexels

Geïnteresseerd om te werken bij ADPO?