Welkom

WERK VOOR EEN GROEIBEDRIJF MET TOEKOMST !

Op zoek naar een job in een dynamische omgeving ?
U wil vooruit in het leven en in uw carrière ?
En liefst ook een interessant loon en arbeidsvoorwaarden ?
Voelt u zich thuis in onze bedrijfscultuur?
Stel dan vandaag nog uw kandidatuur bij ADPO !

ADPO bestaat uit 6 bedrijven, met vestigingen in de Haven van Antwerpen linker- en rechteroever. Als jong en dynamisch bedrijf zijn vernieuwing en uitbreiding voortdurend aan de orde. ADPO heeft momenteel bijna 340 werknemers in dienst, die van een interessant loonpakket en arbeidsvoorwaarden genieten.

Geïnteresseerd ?

solliciteer hier

of bekijk de open vacatures.


Tot binnenkort,
Sheila Goddaert
Human Resources Manager

Bedrijfscultuur

Beste medewerkers van ADPO bedrijvengroep,

Wat is bedrijfscultuur?

Bedrijfscultuur is de manier waarop het er in een bedrijf dagelijks aan toegaat.

Wat zijn de kenmerken?

Bedrijfscultuur ontwikkelt zich doorheen de geschiedenis van de organisatie en heeft te maken met waarden, normen, symbolen en wordt gecreëerd en in stand gehouden door ons allemaal. Bedrijfscultuur betekent het verschil tussen je thuis voelen en met tegenzin naar je werk gaan. Meestal wordt de cultuur van een bedrijf individueel doorgegeven door je rechtstreekse leidinggevende en door je collega’s. Dat gebeurt zowel bewust als onbewust.

ADPO hecht heel veel belang aan een goede bedrijfscultuur vandaar dat er ook een campagne werd gelanceerd. We willen hier altijd over blijven waken aangezien een goede bedrijfscultuur nodig is om als bedrijf goed te kunnen functioneren en arbeidsvreugde en respect te hebben voor onze medewerkers. Onze campagne bedrijfscultuur, ADPO staat voor Altijd vriendelijk, Denken dan doen, Performance en Ondernemend. Al onze medewerkers kennen dit letterwoord en passen dit uiteraard ook dagelijks toe. Het promoten en naleven van onze bedrijfscultuur naar zowel klanten, collega’s en de omgeving waarborgt een aangename en professionele werking van onze firma. Wij rekenen dus op jullie medewerking hiervan.

 

mvg,
Sheila Goddaert,
Personeelsmanager ADPO bedrijvengroep